در تمامی فضاهای خدماتی هتل طراحی آشپزخانه و فضاهای مربوط به آماده سازی غذا به بیشترین توجه نیاز دارند و این تا حدودی به دلیل آن است که سیستم های مکانیکی و الکتریکی لوله کشی باید با پلان تجهیزات آشپزخانه تلفیق گردد.
نکات ضروری در آشپزخانه
- دال های کف را بخاطر سردخانه/پائین تر از سطح معمول تعبیه نمائید تا بعد از زیرسازی ها وکف آن هم سطح کف آشپزخانه گردد.
را در کنار هم قرار دهید تا دیوار (Walk-inv• کلیه یخچال ها و فریزرهای انسان رو(
و کمپرسورهای مشترک داشته باشند.
- محل هایی جهت تخلیه ظروف غذاخوری کثیف دقیقا در کناره داخلی هر یک از رستوران ها تعبیه نمائید تا هرکدام یک محوطه ظرفشویی را بهتر تغذیه کنند.
- مسائل ایمنی را برای پیشخوان خدماتی آشپزخانه پیش بینی کنید۰
- گذرهائی با حداقل عرض ۱٫۱ متر طرح نمائید.
- فضایی برای صندوقدار سالن غذاخوری در نزدیکی محل عبور و مرور پیشخدمت ها تعبیه نمائید.
تجهیزات طبخ :
حدود ۳۰% فضای کف آشپزخانه را لوازم و تجهیزات اشغال می کند . ۱۰% با سطوح در نظر گرفته شده برای کار و ۶۰% برای سیرکولاسیون .
اگر فضاها خیلی کوچک باشدمنجر به حادثه و اختلال در کارها می شود و اگر فضاها خیلی بزرگ باشد منجر به راهروهایی مبسوط برای سیرکولاسیون می شود که باعث هدر رفتن زمان افزایش فضایی که باید تمیز شود ، نورپردازی میشود و افزایش هزینه های تعمیر و نگهداری در آشپزخانه های کوچک چیدن تجهیزات و وسایل کنار دیوارها متداول است که باعث صرفه جویی در سرویس های فنی می شود.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.